Laten zien dat het kan; het Potentieel Pakken

Wat als meer dan 900.000 vrouwen die nu deeltijd in de zorg werken, een aantal uren meer zouden werken? Zouden ze dan tegelijkertijd hun eigen positie kunnen versterken én de arbeidstekorten kunnen terugdringen?

Met deze hypothese heeft Stichting Het Potentieel Pakken een onderzoek uitgezet. Met de uitkomsten van dit onderzoek en een innovatieve werkwijze met zorginstellingen, hebben we veelbelovende inzichten gekregen in de deeltijdfactor voor medewerkers in de zorg en de barrières om meer te kunnen/willen werken. Deze drempels bestaan uit een aantal factoren waarvan we overtuigd zijn dat hier invloed op uitgeoefend kan worden. Inmiddels zijn we al een stuk verder met het uitproberen van de oplossingsrichtingen in de praktijk. In een interactieve sessie brengen we jou een heleboel interessante inzichten én willen we jouw denk- en doekracht inzetten om te werken aan een betere arbeidsmarktpositie van vrouwen en het zorg tekort oplossen. Hoe mooi is dat! Een vervolgsessie op de ochtendsessie.

Inloopsessie waar leden van het team van Stichting Het Potentieel Pakken je graag verder informeren over alle mogelijkheden. Met Jolanda Vellekoop (Randstad) en Wendy van den Boogaard (PGGM).

Event Timeslots (1)

Dexter 26
-